Descripció

Propietats / Característiques

Propietats

La principal línia de productes d’Ecopràctica són els coixins i mòduls per exterior, però també podem trobar bosses, fundes, bandoleres, alforges. Tots fets amb la màxima qualitat i dissenys atractius i moderns

Els materials emprats són resistents tant a les inclemències de l’exterior com a l’interior i estan testats i homologats contra la toxicitat pel contacte amb la pell i les parts més delicades d’adults i nadons. No produeixen al·lèrgies ni erupcions.

Aquest productes es poden utilitzar tant en l’exterior com en l’interior de les vivendes, ja que s’utilitzen teixits d’exterior de gran resistència a l’intempèrie.

Productes ultraresistents que es poden rentar fins i tot amb lleixiu, repel·lents a l’aigua i multifunció. El disseny de cada producte està pensat per optimitzar la seva funcionalitat i poder donar la màxima practicitat i polivalència.

Els productes Ecopràctica tenen un acabat únic i es distingeixen a primera vista. Tenen un estil actual , però al mateix temps rústic. Queden bé tant en els espais més moderns com en el espais amb característiques més antigues.

El nostre lema és sempre innovar I treure nous productes de qualitat. I la motivació és una de les nostres prioritats. Els productes Ecopràctica tenen ànima. Estem utilitzant un material que li donem una segona vida, però posant creativitat.

S’ha creat una col·lecció de sofàs i coixins d’exterior seguint una línia simple i elegant, però al mateix temps que siguin còmodes i pràctics, Al fer un nou disseny, aquest ens ha d’emocionar, sinó ja no continuem. I per damunt de tot la qualitat.

 

 
 
14-ecopractica.jpg

Fem projectes a mida: Dissenyem i creem, proposa i t’ho realitzem.

Característiques

Materials resistents inclemències exteriors.

 

Teles testades i homologades contra la toxicitat.

 

Productes de fàcil rentat fins a 60º C

 

Resistents a productes químics, no queda taca.

 

Productes pràctics i còmodes.

 

Pels sofàs tot doble funda per facilitar el rentat.