Filosofia

Principis i valors / Propietats

Principis i valors

Ecopràctica és una empresa familiar ubicada a la comarca del Bages. La filosofia principal d’Ecopràctica és crear productes de gran utilitat utilitzant materials amb el mínim impacte ambiental

Ecopràctica té molt present el model de l’Ecologia Industrial . Aquest model diu que la industria ha de funcionar com un ecosistema on els recursos que una empresa hagi de rebutjar  les utilitzi una altra , on el residu final sigui zero. Això és el que fa Ecopràctica, utilitzar els materials desclassificats d’altres empreses i donar-los  una altra vida.

La producció és artesanal i de proximitat per afavorir el comerç local i el kilòmetre 0 minimitzant la càrrega pel medi ambient i la contaminació derivada del transport. El disseny, la creació, producció, els materials són tots de la comarca del Bages. La identificació amb el territori és una senyal d’identitat.

Integració de tot el procés productiu per evitar intermediaris i poder donar feina directament a persones properes sense sobrecost i afavorint la implicació amb el producte per a una millor qualitat. Comptem amb professionals dels sector tèxtil i de la fusta.

El compromís amb el medi ambient i la Catalunya central és l’eix de la nostra responsabilitat social corporativa i permet entendre què fem i com ho fem.

Per tant, creem productes sostenibles i responsables amb el nostre entorn, la nostra terra i la nostra gent.

16-ecopractica.jpg

Compromisos

Medi ambient

Utilitzar materials desclassificats i donar-los una altra vida. Productes sostenibles i responsables.

 

Nostra terra/entorn

Els components dels nostres productes són locals (Kilòmetre 0)

 

Nostra gent

La fabricació dels productes Ecopràctica és local, donant feina a la gent del nostre entorn.

 

Nostres clients

Oferir productes de màxima qualitat.