Tèxtil amb valors.

Ecopràctica és una empresa familiar creada per Ester Tobías Rossell l’any 2009. Està ubicada a la comarca del Bages.

La filosofia principal d’Ecopràctica és crear productes pràctics i útils utilitzant materials amb el mínim impacte ambiental. Actualment oferim coixins per exterior, mantetes de joc, puffs, bandoleres, bosses per anar a comprar, entre altres productes.

Ecopràctica té molt present el model de l’Ecologia Industrial. Aquest model diu que la indústria ha de funcionar com un ecosistema on els recursos que una empresa hagi de rebutjar les utilitzi una altra , on el residu final sigui zero. Això és el que fa Ecopràctica, utilitzar els materials desclassificats d’altres empreses i donar-los  una altra vida.

La producció és artesanal i de proximitat per afavorir el comerç local i el kilòmetre 0, minimitzant la càrrega pel medi ambient i la contaminació derivada del transport.

El disseny, la creació, producció, els materials són tots de la comarca del Bages. La identificació amb el territori és una senyal d’identitat.

Integració de tot el procés productiu per evitar intermediaris i poder donar feina directament a persones properes sense sobrecost i afavorint la implicació amb el producte per a una millor qualitat.

Ens agrada innovar i buscar el millor per cada producte, la qualitat és una de les nostres eines . Hi posem el màxim de creativitat, per donar una segona vida a material desclassificat. Ens motiva tot el que fem, sinó ja no ho fem, d’aquesta manera els productes Ecopràctica tenen ànima.

El compromís amb el medi ambient i la Catalunya central és l’eix de la nostra responsabilitat social coorporativa i permet entendre què fem i com ho fem. Per tant, creem productes sostenibles i responsables amb el nostre entorn, la nostra terra i la nostra gent.

Fets amb amor

Disseny de qualitat

Artesanals

Pràctics i còmodes

Segurs

Km. 0

Reciclable

Cuidem el planeta

Compromisos

Medi ambient
Utilitzar materials desclassificats i donar-los una altra vida. Productes sostenibles i responsables
Nostra Terra/Entorn
Els components dels nostres productes son locals (quilómetre 0)
Nostra Gent
La fabricació dels productes Ecopràctica és local, donant feina a la gent del nostre entorn.
Nostres clients
Oferir productes de màxima qualitat