La nostra filosofia
La nostra filosofia és crear productes pràctics i útils utilitzant materials amb el mínim impacte ambiental. Tenim molt present el model de l’Economia Circular . Aquest model diu que la indústria ha de funcionar com un ecosistema on els recursos que una empresa hagi de rebutjar les utilitzi una altra , on el residu final sigui zero. Això és el que fa Ecopràctica, utilitzar els materials desclassificats d’altres empreses i donar-los una altra vida. En aquest cas amb Texsilk, fàbrica tèxtil també del Bages.
La producció és artesanal i de proximitat per afavorir el comerç local i el kilòmetre 0, minimitzant la càrrega pel medi ambient i la contaminació derivada del transport.

Integració de tot el procés productiu per evitar intermediaris i poder donar feina directament a persones properes sense sobrecost i afavorint la implicació amb el producte per a una millor qualitat.

Ens agrada innovar i buscar el millor per cada producte, la qualitat és una de les nostres eines . Hi posem el màxim de creativitat, per donar una segona vida a material desclassificat. Ens motiva tot el que fem, sinó ja no ho fem, d’aquesta manera els productes Ecopràctica tenen ànima.

El compromís amb el medi ambient i la Catalunya central és l’eix de la nostra responsabilitat social corporativa i permet entendre què fem i com ho fem. Per tant, creem productes sostenibles i responsables amb el nostre entorn, la nostra terra i la nostra gent.