Propietats

El textil que estem utilitzant és polipropil.lè procedent de teixit desclassificat de Tèxsilk, empresa situada al Bages.

El disseny de cada producte està pensat per optimitzar la seva funcionalitat i poder donar la màxima practicitat i polivalència. Al fer un nou disseny, aquest ens ha d’emocionar i fer vibrar, que ens apassioni el què estem fem, sinó ja no continuem.

Els productes Ecopràctica tenen un acabat únic, són simples, elegants i amb qualitat , combinat amb que siguin còmodes i pràctics. Busquem estètica – practicitat.

Per les propietats del producte, tenim tot un seguit d’avantatges molt importants i que us descrivim a continuació.tes Ecorpàctica , aquestes no es descoloreixen ni s’encongeixen.

  • Els materials emprats estant testats i homologats contra la toxicitat pel contacte amb la pell i les parts més delicades d’adults i nadons (Test OEKOTEXT Classe 1).


  • Per la resistència del teixit a l’intempèrie, els productes Ecopràctica es poden utilitzar tant en l’exterior com en l’interior de les vivendes.


  • Són repel·lents a l’aigua, per tant es poden deixar a l’exterior sense problema. Evidentment, com qualsevol material, si està més protegit més temps et dura.
    L’altra avantatge de ser repel.lent a l’aigua és la fàcil neteja.


  • Al rentar les fundes o productes Ecorpàctica, aquestes no es descoloreixen ni s’encongeixen.


  • Al final de la seva vida útil , el teixit es pot reciclar al contenidor groc.

Fets amb amor

Disseny de qualitat

Artesanals

Pràctics i còmodes

Segurs

Km. 0

Reciclable

Cuidem el planeta