Política de privacitat

Al visitar el lloc web d’Ecopràctica i, en particular, al contactar amb nosaltres o subscriure’s a l’enviament d’informació i comunicacions comercials, Ecopràctica recull les dades de caràcter personal de cada usuari que li son facilitades amb la deguda cura i realitza el seu tractament amb base en el que es disposa en aquesta política de privacitat.

 

1.- Responsable del tractament
El responsable del tractament de les dades personals que l’usuari els faciliti és:
Denominació Social: ECOPRÀCTICA, S.L.
Domicili Social: Camí de Salelles, 28, Les Feixes – 08253 Sant Salvador de Guardiola
CIF: B64598766

 

2.- Finalitat del tractament
Totes les dades sota la responsabilitat d’Ecopràctica estan protegides per les degudes mesures de seguretat tant tècniques com organitzatives que garantitzin la confidencialitat de les mateixes en compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades.
Les dades proporcionades per l’usuari inclouen, en particular i sense tractar-se d’una llista tancada, la seva informació de contacte (nom, cognoms, DNI, direcció de facturació i lliurament, direcció de correu electrònic i telèfon per poder contactar amb l’usuari per fer-li l’entrega de la comanda o per resoldre dubtes relacionades amb la seva comanda), dades del seu banc o targeta per a fer el pagament de les seves compres, tot i que no emmagatzemem ni processem les dades de la seva targeta, ja que son processades i emmagatzemades per les finalitats financeres i passarel·les de pagament.

FINALITATS
Les dades personal que l’usuari ens faciliti, seran dedicades principalment per a les següents finalitats:

a) Gestionar l’administració general i el desenvolupament de la seva relació amb Ecopràctica
– Per a gestionar el seu registre com usuari del lloc web. En el cas de que decideixi registrar-se com usuari al lloc web, necessitem tractar les seves dades per a identificar-lo com usuari en el lloc web, i donar-li accés a les diferents funcionalitats, productes i servei que estan a la seva disposició com usuari registrat. Es pot cancel·lar el seu compte d’usuari registrat contactant amb nosaltres a través de ecopractica@ecopractica.cat.
– Si l’usuari ens ha proporcionat les seves dades personals en relació a una comanda, les seves dades personals seran utilitzades per a finalitats relacionades amb la seva comanda, incloent la participació opcional en enquestes sobre la qualitat del producte o serveis prestats.
– Si l’usuari ens ha facilitat les seves dades personals en relació a l’apartat ‘contacte’ de la web, les seves dades seran utilitzades per a processar i respondre la seva petició en cas de ser necessari.

b) Per a finalitats de màrqueting:
– Si l’usuari ens ha proporcionat les seves dades personals en relació a la subscripció de la nostra newsletter, tractarem les seves dades per a gestionar la seva subscripció, incloent l’enviament d’informació dels nostres productes o serveis, notícies sobre Ecopràctica a través de diversos mitjans, sempre que l’usuari hagi donat el seu consentiment per a ser contactat amb dita finalitat, marcant la casella d’acceptació en el moment de la recollida de les seves dades
– Per a portar a terme accions promocionals (per exemple, pel desenvolupament de concursos i sortejos). Al participar en alguna acció promocional, l’usuari ens autoritza a que tractem les seves dades que ens ha facilitat en funció de cada acció promocional i ens puguem comunicar mitjançant diversos mitjans com xarxes socials o la pròpia plataforma.

c) Anàlisis d’usabilitat i de qualitat:
– Per la millora del nostre servei, si s’accedeix a la nostra pàgina web, tractarem les dades de navegació de l’usuari per a finalitats analítiques i estadístiques.

 

3.- Dades a tercers
Les dades personals dels usuaris només seran utilitzades per les finalitats anteriorment especificades. Només tindran accés a les mateixes aquells tercers als que Ecopràctica estigui legalment obligada a facilitar-los i a les empreses a les que s’hagin encarregat els serveis tecnològics, logístics, transport i lliurament, gestió interna i relacionats amb el màrqueting i publicitat de l’empresa.

 

4.- Canvis en la política de privacitat
Aquesta política de privacitat pot ser modificada per adaptar-se a noves situacions i a la legislació vigent